• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Gebruikte edelstenen in de orgonite piramide

Met diverse edelstenen die de chakra's ondersteunen, zoals carneool, aventurijn, lapis, rode jaspis, sodaliet, etc.

Wat is een orgonite piramide?

Deze orgonite piramide is in de verhoudingen van de grote piramide van Giza. Het heeft de meest perfecte afmetingen om de orgonite energie goed te laten doorstromen. De vorm zorgt dat deze orgonite piramide een soort antenne wordt die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De mooie energie harmoniseert en zorgt voor een verhoogde trillingsfrequentie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De deluxe orgonite piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden.

Met bladgoud en een echte bloem.

De piramide heeft een prachtige glans en is bijzonder krachtig qua energie uitstraling. Perfect om een sterke healingsenergie in huis te creëren.

Dit is een hele mooie grote piramide met als basis ongeveer 13 cm bij 13 cm en de hoogte is ongeveer 9 cm.

Handgemaakte orgonite piramide

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de orgonite. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat. De orgonite is ingesteld om uw overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

Orgonite Giza piramide 13 cm 'De 7 chakra's'

  • Beschikbaarheid: 2
  • 69,95€