• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Deze ronde schijven kunt u op uw wifi router leggen om de straling die het genereert om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw wifi niet. De zwarte toermalijn en bergkristal in het orgonite mengsel werken samen optimaal om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast en vermoeid voelt. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele straling omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

Het Flower of life heilige geometrie symbool, oftewel de levensbloem, is het symbool voor het ontstaan van alle leven en de schepping. Het is ook het symbool voor het eenheidsbewustzijn en legt een verbinding tussen de aardse en universele energie. Het gebruik van het symbool zorgt voor vitalisering van uzelf en herstructureert de schadelijke energie van EMF straling naar een hoger en beter niveau. Als u kijkt naar het symbool of er op mediteert zorgt het voor een helende werking op diep niveau.

Deze ronde anti wifi straling schijven zijn geschikt om op de wifi te leggen of naast een dect telefoon. Het beschermt een ruimte van ongeveer 100 vierkante meter.

Met bladgoud.

De diameter is 9,5 cm en de dikte is ongeveer 2,2 cm.

Op de orgonite anti wifi stralings schijven zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de orgonite. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat. De orgonite is ingesteld om uw overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

WIFI schijf large 'Flower of life groengeel'

  • Beschikbaarheid: 2
  • 40,00€