• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het heilige geometrie symbool tree of life oftewel levensboom is hetgeen waaruit alles ontspruit en groeit. Het is de weg die wij als mens afleggen. We groeien naar het hogere toe. Het levensboom symbool kan u helpen zich uw ware onsterfelijke aard te herinneren. Tevens brengt het geluk, genezing, gezondheid en bevordert het bereiken van een hoge leeftijd.

Deze ronde schijfjes kunt u op uw telefoon plakken om de straling die de telefoon genereert om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw mobiele telefoon niet. De zwarte toermalijn en bergkristal in het orgonite mengsel werken samen optimaal om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast voelt na het gebruik van uw mobiele telefoon. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele apparatuur omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

De diameter is 4,7 cm en de dikte is ongeveer 0,3 cm.

Op de orgonite anti-straling mobiele telefoonstickers zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

Deze ronde anti-straling telefoonschijven zijn geschikt voor de mobiele telefoon, I-pad en laptop. Maak de ondergrond goed vetvrij zodat ze goed blijven plakken.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Mobiele telefoonschijfje 'Tree of life'

  • Beschikbaarheid: 4
  • 15,00€