• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites
Quan Yin of Guanyin is de godin van troost en genade. Geliefd als een moederfiguur en goddelijke middelares die dicht bij de mensen staat wordt Quan Yins rol vergeleken met die van Maria. Een beschermster van iedereen die hulp nodig heeft. Een afbeelding van Quan Yin in je huis zorgt voor voorspoed en geluk.

Met diverse oranje edelstenen om het 2e chakra te ondersteunen. Het tweede chakra staat voor het goed kunnen omgaan met emoties en seksualiteit. U kunt uw emoties uiten zonder te emotioneel te worden. U voelt verbondenheid met de mensen die direct om u heen zijn. Lichamelijk staat dit chakra voor de geslachtsdelen, de blaas, heupen en onderrug.

Met bladgoud.

Nubische piramides zijn steiler dan de Egyptische piramides. Ze zijn daarom nog meer gericht om contact te maken met het goddelijke en de kosmos.De energie die deze orgonite Nubische piramide uitstraalt is van een hoge frequentie die zeer sereen, zacht en liefdevol aanvoelt en het contact versterkt tussen u en de goddelijke wereld en u en uw Hogere Zelf.

Deze Nubische orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het zorgt voor een beter leefklimaat waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 200  vierkante meter. De piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog. Mocht u echter in een stadcentrum wonen of veel draadloze apparaten hebben dan kan het in sommige gevallen beter zijn twee piramides te plaatsen.

U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden.

De basis is  ongeveer 13 cm bij 13 cm, de hoogte is 14 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de orgonite. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat. De orgonite is ingesteld om uw overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

Orgonite Nubische piramide 'Chakra 2'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 89,00€