• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Cappucino jaspis schenkt prestatievermogen, geeft standvastigheid en bevordert innerlijke rust. Het is een sterk aardende steen die energie geeft om doelen te bereiken. Het helpt om meer werk af te leveren doordat u u krachten beter benut. Het versterkt het functioneren van de maag, de darmen en het immuunsysteem. Het bevordert de ontslakking van het lichaam en de stoelgang. De edelsteen leert u te genieten van het leven en brengt u in contact met de natuur. Het geeft onzekere mensen meer aarding. Voor mensen die veel hebben meegemaakt en nu willen genezen. Zorgt dat de muur die u om zich heen hebt gebouwd wordt afgebroken.

Lavasteen heeft de energie van aarde en vuur samen. Het geeft kracht, sterkte en moed. Een goede edelsteen voor gevoelige mensen die zich meer thuis willen voelen op aarde. Lava is een oergesteente en geeft daarom kracht en doorzettingsvermogen bij nieuwe dingen en ondernemingen. Het geeft warmte en kracht. Lava werkt ook slaapbevorderend. Tijdens meditaties kan lavasteen helpen om contact te maken met de oude kennis van Atlantis.

Met 24 karaat goud.

Iedere schedel heeft zijn eigen bewustzijn en geeft zijn eigen trillingsgetal door. Door samen te werken met een kristallen schedel komen er diverse processen en transformaties in de hoeder van de schedel op gang. Een schedel brengt beelden, liefde, healing en kennis over. Het werkt voor zowel de hoeder als voor het grotere geheel van mens, planeet en dier. Belangrijk is dat de schedel je aanspreekt, dat betekent dat er een klik is tussen jou en de schedel.

De afmetingen zijn 7,5 cm, bij 10 cm bij 7,5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite kristallen schedel 'Cappucino jaspis en lavasteen'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 79,00€