• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het heilige geometrie symbool seed of life wordt gevormd door 7 cirkels die symbolisch staan voor de 7 dagen waarin God de aarde schiep. Het is het symbool van zegening, schepping en vruchtbaarheid. Het helpt je richting te geven aan je levenspad en is behulpzaam bij nieuwe ondernemingen en ideeën.

Met diverse edelstenen erin zoals lapis lazuli, chalcedoon, bergkristal, sneeuwvlokobsidiaan, etc.

Met 24 karaat goud.

Iedere schedel heeft zijn eigen bewustzijn en geeft zijn eigen trillingsgetal door. Door samen te werken met een kristallen schedel komen er diverse processen en transformaties in de hoeder van de schedel op gang. Een schedel brengt beelden, liefde, healing en kennis over. Het werkt voor zowel de hoeder als voor het grotere geheel van mens, planeet en dier. Belangrijk is dat de schedel je aanspreekt, dat betekent dat er een klik is tussen jou en de schedel.

De afmetingen zijn 9 cm, bij 6 cm bij 9 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite kristallen schedel 'Diverse edelstenen'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 85,00€