• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Wie ben ik?

Mijn naam is Silvia Roelfes. Als kind merkte ik al dat ik meer kon zien en voelen dan de mensen om mij heen. Met mijn intuitieve gaven probeer ik mens, dier en de natuur te ondersteunen.

Ik ben na een reguliere opleiding op de universiteit de alternatieve opleiding tot NEI-therapeut gaan volgen, waarbij ik van dr. Roy Martina persoonlijk les heb gekregen. Ook heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd op het psycho-sociale,spirituele en natuurgeneeskundige vlak omdat ik het belangrijk vind mijn kennis uit te blijven breiden. Nog steeds volg ik ieder jaar een aantal opleidingen en bijscholingen.

Al vanaf mijn tijd als studente in Groningen ben ik bezig met het spirituele pad. Sinds 2001 heb ik een succesvolle praktijk in Haarlem. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van cursisten en clienten in hun ontwikkeling. Dat kan persoonlijke ontwikkeling zijn maar ook spirituele en intuitieve ontwikkeling. 

Er is een breed scala met interessante workshops en cursussen die ik geef in mijn praktijk in Haarlem waar u uit kunt kiezen. Voor deze cursussen kunt u kijken op mijn website www.reikihaarlem.nl

Orgonites maken is een passie van mij omdat ik de werking van orgonite als extreem krachtig ervaar. Met orgonites ondersteun ik de verbetering van de energie op aarde zodat mens en dier zich beter voelen.

Contactgegevens:
Hospeslaan 30, 2015GK Haarlem
023-5386702

info@orgonitehealing.nl