• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

In regenboogfluoriet zitten meerdere kleuren groen, paars en wit. Het versterkt  de aura, geeft zelfvertrouwen en brengt de chakra's in balans. Het beschermt tegen overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest zodat de gedachten langzamer gaan, geeft veiligheid, maakt open en rustig. Fluoriet stabiliseert de emoties. Het stimuleert de hersenen zodat informatie beter opgenomen wordt. Een goede steen bij een studie.Tevens is het een mooie meditatiesteen. Het zorgt dat de meditatie dieper en zinvoller wordt. Het opent de deur naar het onderbewustzijn en al zijn gaven. Lichamelijk werkt het in op botten en gewrichten en de zenuwuiteinden en de huid.

Het Flower of life heilige geometrie symbool, oftewel de levensbloem, is het symbool voor het ontstaan van alle leven en de schepping. Het is ook het symbool voor het eenheidsbewustzijn en legt een verbinding tussen de aardse en universele energie. Het gebruik van het symbool zorgt voor vitalisering van uzelf en herstructureert de schadelijke energie van EMF straling naar een hoger en beter niveau. Als u kijkt naar het symbool of er op mediteert zorgt het voor een helende werking op diep niveau.

Met echt 24 karaats goud erin en een echte bloem.

Deze orgonite piramide is in de verhoudingen van de grote piramide van Giza. Het heeft de meest perfecte verhoudingen om de orgonite energie goed te laten doorstromen. De vorm zorgt dat deze orgonite piramide een soort antenne wordt die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De mooie energie harmoniseert en zorgt voor een verhoogde trillingsfrequentie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De xlarge orgonite piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. De boviswaarde is minimaal 800.000 Bovis, wat heel hoog is.

De basis is ongeveer 13 cm bij 13 cm, de hoogte is ongeveer 9 cm

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite Giza piramide xlarge 'Regenboogfluoriet'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 59,00€