• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Maansteen is een edelsteen die perfect afgestemd is op de vrouwelijke energie. Het verbetert de hormonale werking en zorgt voor vruchtbaarheid en verhelpt menstruatieklachten. Versterkt het vrouwelijke bewustzijn. Het helpt om meer van jezelf te houden en geeft zelfvertrouwen. Geeft goede kansen in de liefde. Het bevordert de vrouwelijke intuitie. Ook een goede steen bij anorexia omdat het het vrouwelijke bewustzijn positiever laat zijn. Het brengt mannen meer in contact met hun gevoelens.

Valkenoog geeft inzicht in het grotere geheel. Het helpt om beperkende gedragspatronen te verbreken. Het denken wordt positiever. Een mooie edelsteen die helpt bij pessimisme en depressie. Tevens helpt het bij het ontwikkelen van helderziendheid. Lichamelijk werkt het in op de ogen.

Met echt 24 karaats goud en een echte bloem en een seed of life.

Nubische piramides zijn steiler dan de Egyptische piramides. Ze zijn daarom nog meer gericht om contact te maken met het goddelijke en de kosmos.De energie die deze orgonite Nubische piramide uitstraalt is van een hoge frequentie die zeer sereen, zacht en liefdevol aanvoelt en het contact versterkt tussen u en de goddelijke wereld en u en uw Hogere Zelf.

Deze Nubische orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het zorgt voor een beter leefklimaat waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 200  vierkante meter. De piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog. Mocht u echter in een stadcentrum wonen of veel draadloze apparaten hebben dan kan het in sommige gevallen beter zijn twee piramides te plaatsen.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden.

De basis is  ongeveer 13 cm bij 13 cm, de hoogte is 14 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite Nubische piramide xlarge 'Maansteen en valkenoog'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 75,00€