• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Er zitten diverse kleurige agaten in en het symbool van de maan.

Agaat schept evenwicht tussen emoties, het fysieke en het intellectuele. het harmoniseert yin en yang. het schept een gevoel van veiligheid en vermindert spanningen. Agaat zuivert de aura en transformeert negatieve energie in de aura. Een mooie gelukssteen. Agaat maakt vrolijk en levenslustig. Het brengt balans aan in lichaam, geest en ziel. Tevens versterkt het uw energieniveau.

Met 24 karaat goud.

Nubische piramides zijn steiler dan de Egyptische piramides. Ze zijn daarom nog meer gericht om contact te maken met het goddelijke en de kosmos.De energie die deze orgonite Nubische piramide uitstraalt is van een hoge frequentie die zeer sereen, zacht en liefdevol aanvoelt en het contact versterkt tussen u en de goddelijke wereld en u en uw Hogere Zelf.

Deze Nubische orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het zorgt voor een beter leefklimaat waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 200  vierkante meter. De piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog. Mocht u echter in een stadcentrum wonen of veel draadloze apparaten hebben dan kan het in sommige gevallen beter zijn twee piramides te plaatsen.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden.

De basis is  ongeveer 12 cm bij 12 cm, de hoogte is 13 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite Nubische piramide xlarge 'Agaat'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 65,00€