• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Met echt 24 karaats goud erin.

De merkaba is in het kort gezegd het lichtvoertuig dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden na meditatie, visualisatie- en ademhalingsoefeningen, waardoor we in staat kunnen zijn tijd en ruimte te ontstijgen. Het is een energieveld dat lijkt op een driedimensionaal zespuntige ster. Er zijn drie gedaantes van sterren, die bovenop elkaar liggen. De merkaba is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. Merkaba's bestaan uit twee in elkaar lopende tetraëder's, het eerste en belangrijkste platonisch lichaam en symboliseren het mannelijke en het vrouwelijke. Twee-dimentioneel vormt het ook de Davidster. Wanneer je deze Mer-Ka-Ba activeert dan ontstaat er een dieper contact met jouw Hoger Zelf, het beschermt je wanneer de planeet door het punt van transformatie heen gaat en het geeft je meer kracht op ieder vlak van jouw leven. Je zult beter in staat zijn om anderen en jezelf te genezen. Het wordt ook het lichtvoertuig genoemd en er wordt verondersteld dat elke mens omringd wordt door een etherische mekaba.

De piramide bevat diverse edelstenen zoals sodaliet, hematiet, bergkristal, rode jaspis, gele jaspis, aventurijn, etc.

Deze orgonite piramide van middelgroot formaat werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 35 vierkante meter.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.
Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De afmetingen zijn aan de basis 8 cm bij 8 cm en de hoogte is 5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite piramide medium 'Merkaba'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 35,00€