• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Met 24 karaat goud erin.Deze prachtige piramide helpt u in deze tijd van transformatie en ook als u nog processen in uzelf wilt transformeren.

Slangenhuid Jaspis is een ware transformatie steen. Net als de slang kunt u oude dingen afleggen die u niet meer dienen. Het helpt bij een nieuw begin. Slangenhuid Jaspis helpt je om je focus te hebben op wat je nu wil bereiken. Slangenhuid Jaspis bevordert het verwerken van levenservaringen. Voor opheldering en begrip. Slangenhuid Jaspis is lichamelijk goed voor de hersenen, stofwisseling en lichaamsvloeistoffen, gaat overmatige slijmvorming tegen en vermindert allergieën.

Lavasteen heeft de energie van aarde en vuur samen. Het geeft kracht, sterkte en moed. Een goede edelsteen voor gevoelige mensen die zich meer thuis willen voelen op aarde.

Deze orgonite piramide van middelgroot formaat werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 35 vierkante meter.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.
Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De afmetingen zijn aan de basis 8 cm bij 8 cm en de hoogte is 5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite piramide medium 'Transformatie'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 35,00€