• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

De vortex zorgt voor en goede verspreiding van de energie.

Agaat schept evenwicht tussen emoties, het fysieke en het intellectuele. het harmoniseert yin en yang. het schept een gevoel van veiligheid en vermindert spanningen. Agaat zuivert de aura en transformeert negatieve energie in de aura. Een mooie gelukssteen. Agaat maakt vrolijk en levenslustig. Het brengt balans aan in lichaam, geest en ziel. Tevens versterkt het uw energieniveau.

Met echt 24 karaats goud.

Deze orgonite piramide van middelgroot formaat werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 35 vierkante meter.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.
Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De afmetingen zijn aan de basis 8 cm bij 8 cm en de hoogte is 5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite piramide medium 'Blauw-grijze agaat'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 35,00€