• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Aqua-obsidiaan opent het 3e oog. Het zorgt voor meer spiritualiteit in uw leven. Het brengt de waarheid aan de oppervlakte en ook verdrongen emoties. Het vermindert angst, trauma’s en verdriet. Helpt spirituele kinderen hun gaven en het aardse leven beter te begrijpen. Aqua obsidiaan is een synthetische steen maar helpt mensen door zijn verbondenheid met de engelen en de zee.

Gele calciet is een sterk reinigende steen voor de lagere chakra's. Het vitaliseert deze chakra's. Het brengt emoties in balans en heeft een positieve uitwerking bij angsten en depressies. Gele calciet is ook bekend als een reiniger van negatieve energie in de kamer. Gele calciet geeft warmte, schoonheid en zachtheid. Een goede steen voor de mens die innerlijk verhard is geraakt. Het opent de energiestromen weer. Het geeft hoop en moed. Tevens versterkt het de groei van het hogere bewustzijn. Het stimuleert het zonnevlecht chakra. Fysiek is het een goede steen voor de maag en de milt. Het zorgt dat het immuunsysteem optimaal werkt.

Agaat maakt vrolijk en levenslustig. Het brengt balans aan in lichaam, geest en ziel. Tevens versterkt het uw energieniveau.

Met echt 24 karaats goud erin.

Deze orgonite piramide van middelgroot formaat werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo'n 35 vierkante meter.
U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.
Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De afmetingen zijn aan de basis 8 cm bij 8 cm en de hoogte is 5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite piramide medium 'Aqua-obsidiaan, calciet en agaat'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 35,00€