• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Hematiet werkt aardend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen en versterkt de wilskracht. Het ondersteunt de hersenen en voorziet de hersenen van voldoende levenskrachtig bloed. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, snel bloedingen krijgen en hoge bloeddruk. Het werkt bij kramp in de benen en etalagebenen. Ook een goede steen bij verslavingen en dwangstoornissen.

Het Flower of life heilige geometrie symbool, oftewel de levensbloem, is het symbool voor het ontstaan van alle leven en de schepping. Het is ook het symbool voor het eenheidsbewustzijn en legt een verbinding tussen de aardse en universele energie. Het gebruik van het symbool zorgt voor vitalisering van uzelf en herstructureert de schadelijke energie van EMF straling naar een hoger en beter niveau. Als u kijkt naar het symbool of er op mediteert zorgt het voor een helende werking op diep niveau.

Deze ronde orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter.

U kunt de ronde piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.

Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de ronde piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De ronde piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De diameter is ongeveer 9 cm en de hoogte 6,5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde piramide 'Kracht'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 39,00€