• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

De sneeuwkwarts  werkt in op het zevende chakra. Sneeuwkwarts helpt u bij het leren van uw levenslessen. U begrijpt eerder wat het u wil zeggen waardoor u beter kunt handelen. Het leert u zichzelf te ontdoen van te grote verantwoordelijkheden en plichten die niet bij uw ware aard horen. Het maakt u los van het slachtoffer bewustzijn en helpt om voor uzelf op te komen. Het geeft meer innerlijke wijsheid en u leert ernaar te luisteren. Als u naar uzelf luistert dan leeft u in vrede. Sneeuwkwarts geeft hoop en inzicht in moeilijke situaties.

De vortex zorgt voor een goede verspreiding van de energie.

In de orgonite zit een echte bloem verwerkt.

Deze ronde orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter.

U kunt de ronde piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.

Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de ronde piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De ronde piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De diameter is ongeveer 9 cm en de hoogte 6,5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde piramide 'Sneeuwkwarts'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 35,00€