• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Als u emotioneel vast zit dan brengt vuurcalciet weer vreugde in het  leven. Vuurcalciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op iedereen een positieve uitwerking. Het helpt u de vlam in uzelf weer te vinden en aan te wakkeren. Deze steen helpt u ook om oude emoties en negativiteit los te laten. Hij helpt u vooruit te kijken en vol optimisme te manifesteren wat u nodig heeft, een echte manifestatiesteen. Vuurcalciet helpt u op een liefdevolle manier meer te aarden en wijst u de weg op uw levenspad. Ook versterkt hij eigenwaarde en creativiteit. Het is een mooie edelsteen voor het tweede chakra en is goed voor de voortplantingsorganen. Deze prachtige calciet helpt u heerlijk te slapen, werkt ontspannend en maakt gedachten rustig. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau.

Groene aventurijn werkt in op het hart en het hartchakra. Goed bij hartproblemen of ze nu fysiek of emotioneel van oorsprong zijn. Het kalmeert en geeft u een beschermt gevoel. De edelsteen trekt voorspoed en geluk aan.  Het absorbeert elektromagnetische straling en transformeert het. Het werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. Goed voor het hart, de bloeddruk , het cholesterolgehalte en de huid.

Met een echte bloem en bladgoud.

Deze ronde orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter.

U kunt de ronde piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.

Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de ronde piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De ronde piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De diameter is ongeveer 9 cm en de hoogte 6,5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde piramide 'Geluk'

  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 39,00€