• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Tijgeroog maakt krachtiger, zelfbewuster en geeft zelfvertrouwen. Het zorgt dat u beter voor uzelf opkomt. Het stimuleert daadkracht. Tijgeroog is een perfecte steen om inzicht in uzelf te krijgen en vergoot tevens uw inzicht in anderen. Het brengt de aandacht naar binnen en zorgt dat u beter naar uw innerlijke drijfveren kunt kijken. U leeft meer naar uw eigen waarden en gevoelens. Het zorgt dat u meer vertrouwen krijgt in uw beslissingen en ze ook gemakkelijker neemt. Ook zorgt het voor innerlijke rust als u teveel prikkels moet verwerken. Het ontspant en ontkrampt het zenuwstelsel. Lichamelijk werkt het op de gebieden die verbonden zijn met het 3e chakra, zoals de maag en de spijsvertering. Het helpt bij buikpijn en darmkrampen, galklachten en leverproblemen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop en ontspant de spieren.

Bruine jaspis schenkt prestatievermogen, geeft standvastigheid en bevordert innerlijke rust. Het is een sterk aardende steen die energie geeft om doelen te bereiken.

De merkaba is het lichtvoertuig dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden na meditatie, visualisatie- en ademhalingsoefeningen, waardoor we in staat kunnen zijn tijd en ruimte te over-ont-stijgen. Het is een energieveld dat lijkt op een driedimensionaal zespuntige ster. Er zijn drie gedaantes van sterren, die bovenop elkaar liggen. De merkaba is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.

Met bladgoud.

Deze ronde orgonite piramide werkt in op de energie in uw huis. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter.

U kunt de ronde piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. Het beschermt tegen elektromagnetische straling.

Ook kan het negatieve emoties transformeren. Hiervoor kunt u de ronde piramide neerzetten op een plek waar u vaak zit of naast het bed.

De ronde piramide heeft een positieve invloed op iedereen die in de kamer aanwezig is.

De diameter is ongeveer 9 cm en de hoogte 6,5 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde piramide 'Tijgeroog en jaspis'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 39,00€