• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

De Maya piramide is opgeladen met energieen van Sirius. Sirius is net als de aarde een waterplaneet en water is verbonden met vrouwenkracht en intuïtie. Siriusenergie geeft een sterke vrouwelijke kracht door, de kracht van liefde om essentiele patronen te herprogrammeren. Het herprogrammeert de chakra’s en het lichaam naar een sterker vrouwelijk niveau van vibratie. Sirius werd in vele culturen en religies als de belangrijkste ster aan de hemel gezien. Astronomisch gezien vormt zij bijvoorbeeld het fundament van de Egyptische kalender. De ster staat namelijk in contact met Godin Isis, de mythische moedergodin van de Egyptenaren. De oude beschavingen waren er zich van bewust dat Sirius de bakermat van ons energetische zijn is.

De geruikte edelstenen zijn turkoois en bergkristal.

Bergkristal heeft een pure en schoonmakende energie in zich. De steen werkt zuiverend, versterkend en vitaliserend. Het doet wat nodig is in een situatie. Het beschermt het aura tegen straling en zorgt dat het zelfgenezend vermogen gestimuleerd wordt. Bergkristal lost energetische blokkades op. Het maakt u en uw omgeving harmonieus en liefdevol. Het versterkt tevens de werking van andere edelstenen.

Turquoise, ook wel turkoois genoemd, is een evenwicht brengende steen. Hij werkt mooi in op het keelchakra. Hij helpt u bij het vinden van oplossingen van problemen. Tevens vergroot het uw zelfacceptatie en zelfliefde. Een goede edelsteen bij vermoeidheid omdat hij alle chakra’s weer in evenwicht brengt. Het geeft het inzicht dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw eigen geluk en levensweg.

Deze orgonite piramide is op schaal gemaakt in de afmetingen van de Maya piramide.

De orgonite Maya piramides werken nog sterker dan de orgonite piramides van Egypte. De kracht die de Maya piramide uitstraalt is sterk esoterisch geladen met een heel eigen frequentie en een unieke werking op de persoon voor wie hij is. Het focust positieve energie en straalt die versterkt uit. Omdat de Maya piramides zo krachtig werken zijn ze vooral bestemt voor mensen die al wat thuis zijn in de esoterische wereld.

Door de trappenvorm aan de vier zijden ondersteunt de Maya piramide de 4 levensgebieden van de mens; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. U beklimt als het ware de trappen van ieder levensgebied, waarbij iedere trap een hoger of dieper niveau vertegenwoordigd. De top van de Maya piramide staat voor een goede verbinding met de kosmische energie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De Maya piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. De boviswaarde is minimaal 800.000 Bovis, wat heel hoog is.

De basis is ongeveer 17 cm bij 17 cm en de hoogte ongeveer 8 cm.

Orgonite Maya piramide 'Sirius energie'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 79,00€