• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

In regenboogfluoriet zitten meerdere kleuren groen, paars en wit. Het versterkt  de aura, geeft zelfvertrouwen en brengt de chakra's in balans. Het beschermt tegen overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest zodat de gedachten langzamer gaan, geeft veiligheid, maakt open en rustig. Fluoriet stabiliseert de emoties. Het stimuleert de hersenen zodat informatie beter opgenomen wordt. Een goede steen bij een studie.Tevens is het een mooie meditatiesteen. Het zorgt dat de meditatie dieper en zinvoller wordt. Het opent de deur naar het onderbewustzijn en al zijn gaven. Lichamelijk werkt het in op botten en gewrichten en de zenuwuiteinden en de huid.

Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen die erg spiritueel is. Hij bevordert spirituele vaardigheden, zoals verlichting, wijsheid, astraal reizen en geeft innerlijke vrede. Lapis werkt in op het zenuwstelsel door de geest helder te maken. Hij werkt ook mooi op het 5e chakra en verbetert de (eerlijke) communicatie. Zo worden relaties verbetert en kunt u meer uzelf zijn. Lapis lazuli heeft een goed effect op vriendschappen, familierelaties en liefdesrelaties. Fysiek werkt het op de keel, de schildklier en de stembanden. Goed bij stress, migraine, een 'vol hoofd', slaapproblemen, de oren en de bloeddruk.

Met echt 24 karaats goud erin en een echte bloem.

Deze orgonite piramide is op schaal gemaakt in de afmetingen van de Maya piramide. De orgonite Maya piramides werken nog sterker dan de orgonite piramides van Egypte. De kracht die de Maya piramide uitstraalt is sterk esoterisch geladen met een heel eigen frequentie en een unieke werking op de persoon voor wie hij is. Het focust positieve energie en straalt die versterkt uit. Omdat de Maya piramides zo krachtig werken zijn ze vooral bestemt voor mensen die al wat thuis zijn in de esoterische wereld.

Door de trappenvorm aan de vier zijden ondersteunt de Maya piramide de 4 levensgebieden van de mens; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. U beklimt als het ware de trappen van ieder levensgebied, waarbij iedere trap een hoger of dieper niveau vertegenwoordigd. De top van de Maya piramide staat voor een goede verbinding met de kosmische energie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De Maya piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. De boviswaarde is minimaal 800.000 Bovis, wat heel hoog is.

De basis is ongeveer 17 cm bij 17 cm en de hoogte ongeveer 8 cm.

Orgonite Maya piramide 'Lapis en regenboogfluoriet'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 99,00€