• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Agaat schept evenwicht tussen emoties, het fysieke en het intellectuele. het harmoniseert yin en yang. het schept een gevoel van veiligheid en vermindert spanningen. Agaat zuivert de aura en transformeert negatieve energie in de aura. Een mooie gelukssteen. Agaat maakt vrolijk en levenslustig. Het brengt balans aan in lichaam, geest en ziel. Tevens versterkt het uw energieniveau.

Turquoise, ook wel turkoois genoemd, is een evenwicht brengende steen. Hij werkt mooi in op het keelchakra. Hij helpt u bij het vinden van oplossingen van problemen. Tevens vergroot het uw zelfacceptatie en zelfliefde. Een goede edelsteen bij vermoeidheid omdat hij alle chakra’s weer in evenwicht brengt. Het geeft het inzicht dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw eigen geluk en levensweg.

Een amulet geeft bescherming en brengt uw aura naar een hogere trillingsfrequentie om zo tot een hoger bewustzijnsniveau te komen. Met een hoger bewustzijnsniveau kunt u een mooier en gelukkiger leven creëren. U ervaart meer liefde, stroming (flow) en overvloed in het leven. Ook begrijpt u beter waarom bepaalde dingen op uw pad komen en hoe u daar mee om kunt gaan.

De amuletten zijn gemaakt van een licht materiaal zodat het een groot draagcomfort geeft. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor het materiaal, dan kunt u het beste de amulet op uw kleding dragen.

Net als met edelstenen kan het zijn dat, op het moment dat u de amulet niet meer nodig heeft, de amulet kapot gaat of dat u hem nergens meer kunt vinden. Dit is het teken dat deze edelsteen of amulet zijn werk heeft gedaan.

De diameter is ongeveer 3,5 cm en de hoogte 1 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite amulet 'Turquoise en witte agaat'

  • Beschikbaarheid: 2
  • 24,95€