• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Deze orgonite hanger versterkt uw aura zodat u beter beschermt bent tegen negatieve energie om u heen. Electrosmog heeft minder tot geen invloed.

De edelstenen erin zijn zwarte toermalijn en bergkristal. Samen geven ze een ideale bescherming zodat u zich beter af kunt sluiten van hinderlijke omgevingsfactoren zoals electrosmog en negatieve mensen.

De diameter is ongeveer 2,8 cm.

Alle hangers zijn nikkelvrij, echter in zeldzame gevallen kunnen mensen toch een metaalallergie ontwikkelen. U kunt de hanger dan het beste op uw kleding dragen.

Net als met edelstenen kan het zijn dat, op het moment dat u de hanger niet meer nodig heeft, de hanger kapot gaat of dat u de hanger nergens meer kunt vinden. Dit is het teken dat deze edelsteen of orgonitehanger zijn werk heeft gedaan.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde hanger 'Aura bescherming' lila

  • Beschikbaarheid: 1
  • 15,00€