• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het Keltische symbool zorgt voor een verbinding met de Keltische roots oftewel Keltische voorouders energie. Leuk voor mensen die zich bezighouden met wicca of hekserij of paganisme.

Deze ronde anti wifi straling schijven kunt u op wifi router plaatsen om de straling om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw wifi netwerk niet. De zwarte toermalijn en bergkristal in het orgonite mengsel werken samen optimaal om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast en vermoeid voelt. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele apparatuur omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

Op de orgonite anti wifi straling schijven zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

Deze ronde anti wifi straling schijven zijn geschikt om op de wifi te leggen of naast een dect telefoon. Het beschermt een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter.

WIFI schijf medium 'Keltisch goud-oranje'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€