LET OP: Wij zijn op dit moment op vakantie. U kunt wel een bestelling doen. De bestelling wordt dan na 27 juni verzonden.
  • Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Deze ronde anti wifi straling schijven kunt u op wifi router plaatsen om de straling om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw wifi netwerk niet. De zwarte toermalijn en bergkristal in het orgonite mengsel werken samen optimaal om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast en vermoeid voelt. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele apparatuur omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

Op de orgonite anti wifi straling schijven zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

Het heilige geometrie symbool van Metatrons kubus is opgebouwd uit de 5 platonische lichamen van vuur, aarde, water, lucht en ether. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat, dus ook de mens. Aartsengel Metatron gebruikt de Merkaba oftwel Metatrons kubus voor healing en het opschonen van lagere energieen. EMF straling is en van de laagste en meest verstorende stralingsvormen en daarom werkt Metatrons kubus ideaal bij mobiele telefonie om de energie naar een hoger niveau te tillen.

Deze ronde anti wifi straling schijven zijn geschikt om op de wifi te leggen of naast een dect telefoon. Het beschermt een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter.

WIFI schijf medium 'Metatrons kubus rood-lichtblauw'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€