• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het heilige geometrie symbool tree of life oftewel levensboom is hetgeen waaruit alles ontspruit en groeit. Het is de weg die wij als mens afleggen. We groeien naar het hogere toe. Het levensboom symbool kan u helpen zich uw ware onsterfelijke aard te herinneren. Tevens brengt het geluk, genezing, gezondheid en bevordert het bereiken van een hoge leeftijd.

Deze ronde anti WIFI straling schijven kunt u op WIFI router plaatsen om de straling om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw WIFI netwerk niet. De zwarte toermalijnen en bergkristallen in het orgonite mengsel werken optimaal samen om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast en vermoeid voelt. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele apparatuur omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

Deze medium ronde anti WIFI straling schijven zijn geschikt om op de WIFI te leggen of naast een dect telefoon. Het beschermt een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter.

Op de orgonite anti wifi straling schijven zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. De orgonites worden gemaakt op zonnige dagen zodat ze veel zonnekracht bezitten.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

WIFI schijf medium 'Tree of life goud'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€