• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Met 24 karaat goud.

De orgonite kristallen schedel draak geeft intuitie en positiviteit.

De edelsteen erin is amethist. Amethist werkt in op uw 6e chakra. Het maakt het hoofd helder en geeft u inzicht in levenspatronen. Hierdoor kunt u gemakkelijker slechte gewoonten achter u laten. Tevens zorgt een amethist voor spirituele groei. Het vergemakkelijkt het contact met uw gidsen en helpers. Fysiek werkt het op de hersenen en zenuwstelsel door te kalmeren. Goed bij hoofdpijn, nachtmerries en slaapproblemen. De bergkristal erin versterkt de werking van de amthist en zuivert emoties.

Drakenschedels dragen een oerenergie bij zich met betrekking tot in contact staan met de vier elementen (aarde, water, vuur en lucht). De vier elementen werken in op je levenskracht en versterken deze. Orgonite kristallen schedels van draken zijn opgeladen met de energie van de vier elementen.
De drakenenergie healt tot in het diepste lagen van je emoties en lichaam. Het is ideaal om diepe levenskrachten weer te activeren.
Daarnaast biedt de energie van een draak bescherming, standvastigheid en geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en te leven vanuit je diepste kern.

De drakenschedel is ongeveer 6 cm lang, 3 cm breed en 4 cm hoog.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite drakenschedel klein 'Intuitie'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 25,00€