• Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het heilige geometrie symbool van metatrons kubus is opgebouwd uit de 5 platonische lichamen van vuur, aarde, water, lucht en ether. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat dus ook de mens. Aartsengel Metatron gebruikt de merkaba oftwel metatrons kubus voor healing en het opschonen van lagere energieen. EMF straling is en van de laagste en meest verstorende stralingsvormen en daarom werkt metatrons kubus ideaal bij mobiele telefonie om de energie naar een hoger niveau te tillen.

U kunt deze oplaadschijf gebruiken om dranken, voedsel, edelstenen en medicijnen te reinigen en op te laden met positieve energie. Plaats datgene wat u wilt opladen op de schijf of vlak erbij in de buurt. Het product mag niet te heet zijn omdat de orgonite eventueel kan beschadigen.

De edelstenen erin zijn bergkristal en rozekwarts. Samen geven ze een mooie zuiverende en beschermende energie die tevens alles wat in de buurt is oplaadt met positieve energie.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. De orgonites worden gemaakt op zonnige dagen zodat ze veel zonnekracht bezitten.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite oplaadschijf medium 'Metatrons kubus paars-goud'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€