LET OP: Wij zijn op dit moment op vakantie. U kunt wel een bestelling doen. De bestelling wordt dan na 27 juni verzonden.
  • Alles handgemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het heilige geometrie symbool Sri Yantra is een eeuwenoud krachtsymbool. Het beschermt goed tegen straling en electrosmog. Tevens opent het uw hartsenergie, creëert harmonie in het fysieke lichaam en zorgt voor een beter contact met uw innerlijk kind.De edelstenen erin zijn bergkristal en rozekwarts. Samen geven ze een mooie zuiverende en beschermende energie die tevens alles wat in de buurt is oplaadt met positieve energie.

U kunt deze oplaadschijf gebruiken om dranken, voedsel, edelstenen en medicijnen te reinigen en op te laden met positieve energie. Plaats datgene wat u wilt opladen op de schijf of vlak erbij in de buurt. Het product mag niet te heet zijn omdat de orgonite eventueel kan beschadigen.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite oplaadschijf medium 'Sri Yantra oranje'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€