Een orgonite op maat speciaal voor jou

 

Met genoegen vervaardig ik op maat gemaakte orgonites, exclusief voor jou ontworpen en gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Met bladgoud en mooie edelstenen. Deze unieke creatie wordt zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en bevordert jouw spirituele ontwikkeling.

 

Een grote orgonite piramide, op maat gemaakt, kost 129,95 euro.

 

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen om een telefonische afspraak in te plannen.

Tijdens ons gesprek kunnen we uitgebreid ingaan op jouw wensen en behoeften met betrekking tot een orgonite.

 

Of kies uit de onderstaande opties.

 

Door middel van je voornaam, achternaam en leeftijd kan ik me nauwkeurig afstemmen op jou als individu, zowel als menselijke persoon maar ook als ziel. Dit stelt me in staat om orgonites te creëren die perfect passen bij de lessen die je hier op aarde komt leren. Het is mogelijk om een foto per e-mail te sturen, maar dit is niet noodzakelijk.

 

Met een uitgebreide achtergrond als therapeute in energetisch werk, mediumschap en het geven van readings, ben ik in staat om nauwkeurig af te stemmen op jouw energiefrequenties. Hierdoor kan ik op een doeltreffende manier werken aan het creëren van orgonites die perfect in lijn zijn met jouw unieke energie en behoeften.

Symbolen in de orgonite piramide

Je kunt kiezen tussen de drie volgende symbolen die in de piramide verwerkt worden (alleen op de grote orgonite piramides): Tree of life (boom des levens), Flower of life (bloem des levens) en Ohm symbolen met een lotus in het midden.

Orgonite tree of life
Orgonite flower of life
Orgonite ohm symbool

Echte bloem in de orgonite piramide

Je hebt de keuze of je een echte bloem in de piramide wilt of niet. Dit kan alleen in de grote orgonite piramides omdat een bloem veel plek inneemt. De bloem is wit en wordt in mijn eigen moestuin gekweekt. Omdat het een natuurproduct is zijn de foto's slechts voorbeelden.

Orgonite met bloem
Bloem in orgonites
Bloem orgone

De mogelijkheden van een orgonite op maat

 • Een orgonite speciaal ontworpen voor jou, ter ondersteuning van persoonlijke groei en welzijn.

 • Een orgonite als geschenk voor een bekende, waarbij de energie afgestemd is op hun behoeften en intenties.

 • Een op maat gemaakte orgonite voor jouw geliefde huisdier, bevorderlijk voor hun welzijn en energetische balans.

 • Een orgonite ontworpen voor jouw huis, om een harmonieuze energie te verspreiden die alle bewoners omarmt.

 • Een specifieke orgonite voor jouw praktijkruimte, ter bevordering van een positieve en kalmerende sfeer.

 • Een orgonite afgestemd op de energie van een evenement, om een uitnodigende en harmonieuze atmosfeer te creëren voor alle aanwezigen.

 • Een orgonite voor specifieke levenssituaties, zoals een orgonite gericht op liefde, welvaart, gezondheid of bescherming.

 • Een orgonite voor meditatieve doeleinden, ontworpen om je te ondersteunen tijdens spirituele praktijken en innerlijke groei.

 • Een orgonite als cadeau voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, huwelijken of jubilea, om de ontvanger te voorzien van positieve energie en intenties.

 • Een orgonite voor reizen, om je te begeleiden en beschermen tijdens je avonturen, of het nu gaat om een vakantie of zakenreis.

 • Een orgonite voor creativiteit en inspiratie, om je te helpen bij artistieke of professionele projecten.

De meeste mensen kiezen voor de eerste optie, een orgonite helemaal afgestemd op jou.

 

Met intenties opgeladen orgonites

Elke persoonlijk vervaardigde orgonite wordt doordrongen van specifieke intenties, zoals liefde, bescherming, het openen van het hart, het verwerken van trauma's, enzovoort. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven welke specifieke intenties je graag in de orgonite wilt laten verwerken, of je kunt mij de vrijheid geven om intuïtief de meest passende intenties te selecteren. Het doel is om een energetische creatie te realiseren die in perfecte harmonie is met jouw persoonlijke wensen en behoeften.