Silvia roelfes eigenaar orgonite webshop haarlem

Iedere orgonite is handgemaakt. Ze worden door mijzelf gemaakt op een krachtplek in Haarlem en ik heb een ruime ervaring met spiritualiteit. Orgonites maken is een passie en hobby van mij omdat ik de werking van orgonite als extreem krachtig ervaar. Met orgonites ondersteun ik de verbetering van de energie op aarde zodat mens en dier zich beter voelen.

 

Sinds 2001 heb ik een succesvolle spirituele praktijk in Haarlem. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van cursisten en clienten in hun ontwikkeling. Dat kan persoonlijke ontwikkeling zijn maar ook spirituele en intuitieve ontwikkeling. 

 

Als kind merkte ik al dat ik meer kon zien en voelen dan de mensen om mij heen. Met mijn intuitieve gaven probeer ik mens, dier en de natuur te ondersteunen.

 

Ik ben na een reguliere opleiding op de universiteit de alternatieve opleiding tot NEI-therapeut gaan volgen, waarbij ik van dr. Roy Martina persoonlijk les heb gekregen. Daarna heb ik de vervolgopleiding INTEGRA gedaan, waarbij meer naar de lichamelijke kant gekeken wordt. Ook heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd op het psycho-sociale, spirituele en natuurgeneeskundige vlak omdat ik het belangrijk vind mijn kennis uit te blijven breiden. Nog steeds volg ik ieder jaar een aantal opleidingen en bijscholingen.

 

Er zijn vele leuke workshops en cursussen die ik geef in mijn praktijk in Haarlem. Zo geef ik onder andere Reiki cursussen, Tarot workshops, Shambhala Healing cursussen, Pleiadian Healing Cursussen.

 

Er zijn diverse artikelen over wat mij beweegt verschenen in meerdere gerenommeerde bladen zoals het AD, NRC tot de Linda, Flair en Libelle.

 

In mijn spirituele praktijk bied ik een combinatie van mijn kennis en ervaring aan, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Naast Reiki-master ben ik NEI-therapeute, natuurgeneeskundig therapeute, kruidengeneeskundige, coach, medium en psychosociaal hulpverlener.

 

Er is een breed scala met interessante behandelingen, workshops en cursussen die ik geef waar u uit kunt kiezen. Voor deze cursussen kunt u kijken op mijn website www.reikihaarlem.nl