Blog over orgonite, spiritualiteit, astrologie en persoonlijke ontwikkeling.

Zielscontracten verbreken

Als je je voorbereidt op je reis naar de aarde, maak je zielscontracten met andere zielen om hen daar te ontmoeten. Niet elk zielscontract verloopt echter op een prettige manier. Vaak is het te moeilijk om rechtstreeks te praten met mensen die je pijn hebben gedaan. Soms zijn deze mensen zelfs overleden.

Lees meer »

Ego en spirit

Ego says, “Once everything falls into place, I'll feel peace.” Spirit says, “Find your peace, and then everything will fall into place".

Lees meer »

Gene key 43

De schaduw van doofheid is echt interessant. Er is hier een essentie die je wilt veranderen, maar je lijkt het niet te kunnen veranderen. De reden hiervoor is omdat je niet kunt horen wat er binnen in je gebeurt.

Lees meer »

Gene keys app

Er bestaat een app, de Triple Flame. Het zal je helpen bij het cultiveren van vrede, het pauzeren in stilte en gewoon die open ruimtes geven, zodat dingen kunnen landen of binnenkomen. Als je jezelf ruimte en pauze geeft, kunnen er veel wonderen en magie gebeuren. Je kunt deze app downloaden in de app store en instellen dat deze elk uur komt, of je kunt beslissen wanneer je een melding op je telefoon wilt ontvangen om je te vertellen dat het tijd is om te pauzeren.

Lees meer »

Gene Keys

Gene Keys zijn als een kaartlegging voor de ziel, een soort kosmische tarot waarin de I Ching en astrologie samenkomen om een blik te werpen op onze innerlijke kompas. Stel je voor dat je een doos met 64 unieke sleutels hebt, en elke sleutel opent een deurtje naar een ander aspect van jezelf.

Lees meer »

Productiviteit dysmorphia

Laten we het vandaag hebben over iets waar we allemaal  mee worstelen: productiviteits dysmorphia.  Het komt erop neer dat je nooit echt tevreden lijkt te zijn met wat je hebt gedaan qua productiviteit. Herkenbaar?

Lees meer »

Hard werken met saturnus

Hard werken met vastberadenheid. Met planeet Saturnus  hebben we de focus om betekenis en orde te brengen. Gecombineerd met vissen, het teken waar saturnus vanaf 2023 in staat, betekent dat werken aan gezonde grenzen in ons leven.

Lees meer »

Orgonite piramides om emotionele blokkades te doorbreken

Emotionele blokkades kunnen ons leven aanzienlijk beïnvloeden. Ze kunnen ons belemmeren in het bereiken van ons volledige potentieel en ons geluk beperken. Gelukkig zijn er verschillende methoden om deze obstakels te overwinnen en een van de opvallende benaderingen is het gebruik van orgonite piramides. Orgonite is een combinatie van organisch en anorganisch materiaal dat bekend staat om zijn positieve energetische eigenschappen. In dit blogbericht zullen we de voordelen van het gebruik van orgonite piramides bespreken om emotionele blokkades te doorbreken.

Lees meer »

Dierencommunicatie

Ik kan, als je graag wilt dat iemand contact opneemt met je huisdier om eens te vragen hoe het met het dier gaat, Irene van Leeuwen van harte aanbevelen.

Lees meer »

Wat is orgonite?

Heb je ooit gehoord van het begrip "orgonite"? Het is een energetisch hulpmiddel dat vandaag de dag populair wordt in de wereld van kristalhelende therapie.

Lees meer »