• Gratis verzendkosten vanaf € 100
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
  • Handgemaakt door Silvia
  • Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

Blog over orgonite, spiritualiteit, astrologie en persoonlijke ontwikkeling.

Omgaan met squares

Een "vierkant" in de astrologie verwijst naar het moment waarop twee planeten of een planeet en een hoekpunt zich in een aspect van 45 graden tot elkaar bevinden. Sommige astrologen hanteren een orb van vijf graden om een vierkant te definiëren.

Lees meer »

Squares in astrologie

In de astrologie verwijst een "square" (vierkant) naar een van de belangrijkste aspecten tussen planeten in een geboortehoroscoop. Een vierkant ontstaat wanneer twee planeten zich op ongeveer 90 graden afstand van elkaar bevinden in de dierenriem. Dit is een aspect van spanning en uitdaging in de astrologie, en het duidt op potentieel conflict en strijd tussen de energieën van de betrokken planeten.

Lees meer »

Pluto retrograde

In september 2023 is Pluto retrograde gegaan, en dit betekent een periode van diepe introspectie. Pluto, de heerser van Schorpioen en de symboliek van duisternis, leven, dood en het Achtste Huis, draagt een intense energie met zich mee.

Lees meer »

Multicolor toermalijn

Multicolor toermalijn geeft aarding, bescherming en zuivering. De zwarte toermalijn is perfect als bescherming tegen straling, de groene werkt op het hart, de roze geeft zelfliefde, de bruine is geschikt voor aarding en de gele werkt op de zonnevlecht.

Lees meer »

Energie spreekt luider dan woorden

We hebben allemaal wel eens momenten meegemaakt waarop we iemand voor het eerst ontmoeten en meteen een onverklaarbare verbinding of juist een afstand voelen. Deze intuïtieve gewaarwording wordt vaak toegeschreven aan de energie die we waarnemen bij de andere persoon.

Lees meer »

Tweelingziel relaties

De reis van healing in een tweelingziel relatie is geen eenvoudige weg, maar eerder een uitdagende en vaak verwarrende reis die diep geworteld is in spirituele groei. Wanneer twee zielen met een intense connectie samenkomen, wordt een spiegel voorgehouden die ons dwingt om eerlijk naar onszelf te kijken en de diepgewortelde emotionele wonden uit het verleden onder ogen te zien.

Lees meer »