• Gratis verzendkosten vanaf € 100
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
  • Handgemaakt door Silvia
  • Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

Blog over orgonite, spiritualiteit, astrologie en persoonlijke ontwikkeling.

Gene keys app

Er bestaat een app, de Triple Flame. Het zal je helpen bij het cultiveren van vrede, het pauzeren in stilte en gewoon die open ruimtes geven, zodat dingen kunnen landen of binnenkomen. Als je jezelf ruimte en pauze geeft, kunnen er veel wonderen en magie gebeuren. Je kunt deze app downloaden in de app store en instellen dat deze elk uur komt, of je kunt beslissen wanneer je een melding op je telefoon wilt ontvangen om je te vertellen dat het tijd is om te pauzeren.

Lees meer »

Gene Keys

Gene Keys zijn als een kaartlegging voor de ziel, een soort kosmische tarot waarin de I Ching en astrologie samenkomen om een blik te werpen op onze innerlijke kompas. Stel je voor dat je een doos met 64 unieke sleutels hebt, en elke sleutel opent een deurtje naar een ander aspect van jezelf.

Lees meer »

Productiviteit dysmorphia

Laten we het vandaag hebben over iets waar we allemaal  mee worstelen: productiviteits dysmorphia.  Het komt erop neer dat je nooit echt tevreden lijkt te zijn met wat je hebt gedaan qua productiviteit. Herkenbaar?

Lees meer »

Hard werken met saturnus

Hard werken met vastberadenheid. Met planeet Saturnus  hebben we de focus om betekenis en orde te brengen. Gecombineerd met vissen, het teken waar saturnus vanaf 2023 in staat, betekent dat werken aan gezonde grenzen in ons leven.

Lees meer »

Orgonite piramides om emotionele blokkades te doorbreken

Emotionele blokkades kunnen ons leven aanzienlijk beïnvloeden. Ze kunnen ons belemmeren in het bereiken van ons volledige potentieel en ons geluk beperken. Gelukkig zijn er verschillende methoden om deze obstakels te overwinnen en een van de opvallende benaderingen is het gebruik van orgonite piramides. Orgonite is een combinatie van organisch en anorganisch materiaal dat bekend staat om zijn positieve energetische eigenschappen. In dit blogbericht zullen we de voordelen van het gebruik van orgonite piramides bespreken om emotionele blokkades te doorbreken.

Lees meer »

Dierencommunicatie

Ik kan, als je graag wilt dat iemand contact opneemt met je huisdier om eens te vragen hoe het met het dier gaat, Irene van Leeuwen van harte aanbevelen.

Lees meer »

Wat is orgonite?

Heb je ooit gehoord van het begrip "orgonite"? Het is een energetisch hulpmiddel dat vandaag de dag populair wordt in de wereld van kristalhelende therapie.

Lees meer »

Handgemaakte orgonites door Silvia

Iedere orgonite is handgemaakt. Ze worden door mijzelf gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Het maken van orgonites is voor mij niet slechts een bezigheid, maar eerder een spirituele reis. Mijn tuin in Haarlem straalt een bijzondere energie uit, een energie die mijn creaties verrijkt met een diepere betekenis en helende krachten. Wat resulteert in orgonites die doordrenkt zijn met zowel de natuurlijke kracht als mijn eigen innerlijke kracht.

Lees meer »

Moeiteloos manifesteren door liefde

Manifestatie: hoe meer je van jezelf houdt, des te sneller en krachtiger worden je manifestaties. Waarom? Omdat je jezelf als waardig beschouwt om ze te ontvangen. Sterker nog, het is positief om verlangens te koesteren en ze tot manifestatie te brengen, aangezien jij de belichaming bent van oneindige kracht, intelligentie en schoonheid. Je vertegenwoordigt het universum zelf. Alles wat je doet om je realiteit te scheppen, is in feite een manier om jezelf op een dieper niveau te leren kennen.

Lees meer »

Omgaan met squares

Een "vierkant" in de astrologie verwijst naar het moment waarop twee planeten of een planeet en een hoekpunt zich in een aspect van 45 graden tot elkaar bevinden. Sommige astrologen hanteren een orb van vijf graden om een vierkant te definiëren.

Lees meer »

Squares in astrologie

In de astrologie verwijst een "square" (vierkant) naar een van de belangrijkste aspecten tussen planeten in een geboortehoroscoop. Een vierkant ontstaat wanneer twee planeten zich op ongeveer 90 graden afstand van elkaar bevinden in de dierenriem. Dit is een aspect van spanning en uitdaging in de astrologie, en het duidt op potentieel conflict en strijd tussen de energieën van de betrokken planeten.

Lees meer »