• Gratis verzendkosten vanaf € 100
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
  • Handgemaakt door Silvia
  • Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

Creëer een positieve energie in je leefruimte met een orgonite piramide

In de zoektocht naar het verbeteren van ons welzijn en het creëren van een positieve energie in onze leefruimtes, hebben veel mensen ontdekt dat orgonite piramides een effectieve en fascinerende tool zijn. Deze prachtige kristalhoudende piramides combineren de kracht van edelstenen, metalen en organisch materiaal om een harmonieuze en gebalanceerde energiestroom te bevorderen. In dit artikel zullen we verkennen hoe een orgonite piramide kan bijdragen aan het bevorderen van welzijn en het creëren van een positieve sfeer in je leefruimte.

Lees meer »

Lapis Lazuli

Lapis lazuli is een betoverende edelsteen die al eeuwenlang mensen fascineert. Het is mijn favoriete edelsteen. Zijn diepblauwe kleur, vaak versierd met gouden pyrietinsluitsels, geeft het een opvallend uiterlijk dat door de geschiedenis heen bewonderd is.

Lees meer »

Orgonite of orgoniet

Het verschil tussen de termen "orgonite", "orgoniet", "orgonit" en andere varianten is hoofdzakelijk een kwestie van spelling en persoonlijke voorkeur. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt om hetzelfde concept en materiaal aan te duiden.

Lees meer »

Timeline jumping

Veel mensen zijn geïntrigeerd door het fenomeen genaamd 'timeline jumping'. Sommigen beschouwen het als een ontsnapping of een fantasie, waarbij we onze lichamen achterlaten en als bij toverslag in een andere realiteit belanden.

Lees meer »

Zebra jaspis

Zebra jaspis, een fascinerende steen die de natuurlijke schoonheid van de aarde weerspiegelt. Met zijn unieke patronen van zwart en wit roept deze steen verwondering en bewondering op bij iedereen die hem ziet.

Lees meer »

Surrender/overgave aan het levenspad

De natuurlijke menselijke reactie, wanneer we niet verankerd zijn in ons spiritueel bewustzijn, is om stevig vast te houden, te proberen dingen onder controle te houden en uitkomsten af te dwingen. Dit leidt tot emotionele stress en een gebrek aan gratie. Op die momenten vertrouwen we niet op iets groters dan onszelf, zoals goddelijke orde of het universum. We kunnen twijfelen, bezorgd zijn en ons gestrest voelen. Het is echter cruciaal om te kiezen of we ons geloof verliezen of juist onze spirituele afstemming versterken.

Lees meer »

Vuurcalciet

Als u emotioneel vast zit dan brengt vuurcalciet weer vreugde in het leven. Vuurcalciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op iedereen een positieve uitwerking. Het helpt u de vlam in uzelf weer te vinden en aan te wakkeren. Deze steen helpt u ook om oude emoties en negativiteit los te laten. Hij helpt u vooruit te kijken en vol optimisme te manifesteren wat u nodig heeft, een echte manifestatiesteen. Vuurcalciet helpt u op een liefdevolle manier meer te aarden en wijst u de weg op uw levenspad. Ook versterkt hij eigenwaarde en creativiteit. Het is een mooie edelsteen voor het tweede chakra en is goed voor de voortplantingsorganen. Deze prachtige calciet helpt u heerlijk te slapen, werkt ontspannend en maakt gedachten rustig.

Lees meer »