• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

De geschiedenis van orgonite

In de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, chi, prana, etc.) waar te nemen en te meten, dit deed hij met een aangepaste Geigerteller. Hij noemde de levensenergie orgone. Dr. Reich stelde vast dat als hij verschillende lagen van fiberglas (een organisch materiaal) en staalwol (een anorganisch materiaal) stapelde, dat hij daarmee Orgone/etherische energie aantrok van zowel de levensbevordelijke positieve vorm (welke Reich ‘OR of POR’ noemde) en de schadelijke negatieve etherische energie (‘deadly orgone of DOR’). Hij maakte grote kisten, genaamd accumulators of Oracs, waarbij hij de techniek gebruikte. Als zijn cliënten langere tijd in deze kist plaatsnamen vertelden zij van een afname van hun klachten. 

Het leven en werk van Wilhelm Reich wordt bezongen door Kate Bush in haar beroemde lied ‘Cloudbusting’. In de video zie je Reich een machine maken om regen aan te trekken en vervolgens zie je zijn aanhouding door de autoriteiten.

In 1986 hebben wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, een onderzoek gepubliceerd van een blind onderzoek waarin bleek dat dertig minuten zitten in een orgone accumulator resulteerde in constante, positieve psychische-fysiologisch effecten die niet werden waargenomen bij een controle-groep. 

In 2000 heeft het echtpaar Don en Carol Croft ontdekt dat door het mengen van polyesterhars (organisch) en metalen spaanders (anorganisch) en dat te gieten in kleine mallen, dat dit hetzelfde resultaat gaf als de accumulators van dr. Reich. Carol Croft zag het belang hiervan in en mede door haar paranormale gave om energie te zien, stopte ze een klein kwartskristal in het mengsel. Kwartskristallen en edelstenen hebben de eigenschap om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Deze toevoeging resulteerde in een vorm die continue op een efficiënte wijze de negatieve energie omzet in positieve energie, dus de DOR omzet in POR.

Wanneer een orgonite piramide in de buurt van een bron van DOR/negatieve energie is, wordt die negatieve energie efficiënt en continue omgezet in positieve energie/POR.

Tijdens het maken krimpt de polyester onder invloed van het verhardings materiaal (welke aan het vloeibare polyester toegevoegd wordt om het polyester hard te laten worden). Door dit krimpen wordt de kwartskristal onder mechanische druk gezet. Daardoor treedt het bekende piezo-elektrisch effect op binnen in het kristal. Tevens weerkaatsen de metalen deeltjes (van koper, ijzer of aluminium) de energie van de kristallen waardoor er een nog krachtiger effect ontstaat. Er wordt aangenomen dat dit de reden is dat Orgonite zo effectief werkt als een positieve energie transformator.

Orgonite is een duidelijke verbetering van Reich’s werk met Orgone accumulators, aangezien die alleen maar orgone (POR en DOR) aantrok en die niet transformeerde in POR. Orgonite transformeert in tegenstelling tot de accumulators continue en efficiënt negatieve energie.

Elektromagnetische straling die komt van WIFI en mobiele apparaten genereert veel DOR. In onze huidige tijd is orgonite daarom een welkome uitkomst voor iedereen die electrostress ervaart.

Naast dit effect heeft orgonite ook effect op het denken en de emoties omdat die ook getransformeerd worden van negatief naar positief. Vaak zeggen mensen dat ze zich beter en stabieler voelen door een orgonite piramide in hun huis.