Iedere orgonite is handgemaakt. Ze worden door mijzelf gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Het maken van orgonites is voor mij niet slechts een bezigheid, maar eerder een spirituele reis. Mijn tuin in Haarlem straalt een bijzondere energie uit, een energie die mijn creaties verrijkt met een diepere betekenis en helende krachten. Wat resulteert in orgonites die doordrenkt zijn met zowel de natuurlijke kracht als mijn eigen innerlijke kracht.

De orgonite webshop bestaat al meer dan 10 jaar

Het vervaardigen van orgonite is een passie van mij, voortgekomen uit mijn diepe overtuiging in de ongekende kracht die in deze voorwerpen schuilt. Met orgonite vind ik niet alleen een bron van creatieve voldoening, maar ervaar ik bovenal een kracht die positieve veranderingen teweegbrengt.

Mijn toewijding aan orgonite is gedreven door de overtuiging dat het een waardevolle bijdrage levert aan de harmonie en verbetering van de energie op onze mooie planeet. Door orgonites te creëren, draag ik bij aan het welzijn van zowel mensen als dieren, en help ik hen zich te verbinden met de natuurlijke stroom van positieve energieën.

Met elk met zorg vervaardigd orgonite-object, streef ik ernaar om de aardse energieën in balans te brengen en te versterken, waardoor een atmosfeer van welzijn en harmonie wordt gecreëerd. Hierdoor worden zowel mens als dier omringt met positieve vibraties, wat resulteert in een dieper gevoel van welzijn en verbondenheid met de wereld om ons heen.

 

Mijn spirituele praktijk en cursussen in Haarlem

Sinds 2001 heb ik een succesvolle spirituele praktijk in Haarlem. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van cursisten en clienten in hun ontwikkeling. Dat kan persoonlijke ontwikkeling zijn maar ook spirituele en intuitieve ontwikkeling. 

Er is een breed scala met interessante workshops en cursussen die ik geef, zoals Reiki, Shambhala, Pleiadian healing en tarotcursussen, waar u uit kunt kiezen. Voor deze cursussen kunt u kijken op mijn website www.reikihaarlem.nl

silvia roelfes eigenaar orgonite healing webshop haarlem