• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Er zit een grote ruwe (ongepolijste) labradoriet in verwerkt. Labradoriet vult de ontbrekende aurakleuren aan. Het sluit de aura en de zonnevlecht af voor negatieve invloeden. Een mooie edelsteen voor mensen die hoogsensitief zijn. Voor als u te open staat voor uw omgeving. Het legt een beschermingslaagje om uw energieveld. Het is een sterk beschermende en spirituele steen. De edelsteen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. Het brengt u in contact met wie u werkelijk bent, uw zielsdeel, uw ware natuur. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Veel van de religies in de wereld geloven dat de creatie van het universum zoals wij dat kennen begon met een geluid. De klank Ohm bevat de vibraties van dat geluid. Met Ohm maken we een connectie met de eeuwige vibratie die er is sinds het begin van alle dingen en die de creatieve bron van energie achter alles wat bestaat is. Ohm kalmeert de gedachten, geeft vrede en zorgt voor een hogere spirituele staat van zijn.

Met bladgoud.

De piramide heeft een prachtige glans en is bijzonder krachtig qua energie uitstraling. Perfect om een sterke healingsenergie in huis te creëren.

Deze orgonite piramide is in de verhoudingen van de grote piramide van Giza. Het heeft de meest perfecte verhoudingen om de orgonite energie goed te laten doorstromen. De vorm zorgt dat deze orgonite piramide een soort antenne wordt die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De mooie energie harmoniseert en zorgt voor een verhoogde trillingsfrequentie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen.Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200vierkante meter. De deluxe orgonite piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden.

Dit is een hele mooie grote piramide met als basis ongeveer 13 cm bij 13 cm en de hoogte is ongeveer 9 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de orgonite. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een sterk werkend product ontstaat. De orgonite is ingesteld om uw overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

Orgonite Giza piramide 13 cm 'Aurabescherming'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 69,95€