Als u emotioneel vast zit dan brengt vuurcalciet weer vreugde in het leven. Vuurcalciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op iedereen een positieve uitwerking. Het helpt u de vlam in uzelf weer te vinden en aan te wakkeren. Deze steen helpt u ook om oude emoties en negativiteit los te laten. Hij helpt u vooruit te kijken en vol optimisme te manifesteren wat u nodig heeft, een echte manifestatiesteen. Vuurcalciet helpt u op een liefdevolle manier meer te aarden en wijst u de weg op uw levenspad. Ook versterkt hij eigenwaarde en creativiteit. Het is een mooie edelsteen voor het tweede chakra en is goed voor de voortplantingsorganen. Deze prachtige calciet helpt u heerlijk te slapen, werkt ontspannend en maakt gedachten rustig.

 

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau.

 

Calciet kan voorkomen in een prachtig scala aan kleuren, van helder ijs tot feloranje citrus. Elk brengt zijn eigen stralende energie met zich mee, maar alle Calciet is er om creatieve expressie aan te moedigen, negativiteit weg te spoelen en emotioneel genezingsproces te bevorderen, zodat je het leven kunt leiden waarvoor je geboren bent. Oranje Calciet is een stralende uitbarsting van vreugde. Hier om energie te versterken en positiviteit uit te stralen, straalt deze steen heldere en frisse energie uit. Aard jezelf en versterk je wortelchakra met Rode Calciet. Een geweldige steen om je fysieke uithoudingsvermogen te verhogen, is Rode Calciet er om je emoties in balans te brengen en je sterk te houden. Als een krachtige steen voor het zonnevlechtchakra is Gele Calciet geweldig als het gaat om het helpen in overgangsperioden van het leven. Het bouwt zelfvertrouwen op en zorgt voor een positieve houding, zodat je kunt stralen.

 

Calciet is een ongelooflijke alleskunner als het gaat om het in topvorm houden van je lichaam, geest en spirit. Of het nu glanst met citruskleuren of zo helder is als ijsgletsjer, Calciet is een geweldige steen om blokkades op te ruimen, de chakra's te activeren en je klaar te maken voor een hogere spirituele verbinding.