Veel mensen zijn geïntrigeerd door het fenomeen genaamd 'timeline jumping'. Sommigen beschouwen het als een ontsnapping of een fantasie, waarbij we onze lichamen achterlaten en als bij toverslag in een andere realiteit belanden.

Maar ik zie 'timeline jumping' eerder als een proces. Het is een innerlijk proces van verfijning, perceptie en bewustzijn. Dit proces is iets waar de meeste mensen al bedreven in zijn en waarmee we onszelf dieper verbinden met de wereld om ons heen.

'Timeline jumping' stelt ons in staat om voorbij de sluier te kijken, onze innerlijke kern aan te raken en het licht te omarmen. Het biedt ons de mogelijkheid om het grotere plaatje te zien, voorbij de beperkingen van ons huidige bestaan. We kunnen dromen, manifesteren en visies koesteren voor een betere wereld. Als we dit op grote schaal doen, wanneer we ons richten op een betere wereld, zullen de structuren van de realiteit dienovereenkomstig veranderen. Dit komt doordat het fysieke altijd een manifestatie is van het collectieve bewustzijn.

Door ons te concentreren op het ontwikkelen van deze vaardigheden, kunnen we een positieve impact hebben op onszelf en onze omgeving. Het is een uitnodiging om dieper in onszelf te graven, onze verborgen potentieel te ontdekken en onze kracht als individuen te omarmen. Laten we samenwerken om een wereld te creëren waarin onze dromen werkelijkheid worden en waarin we collectief groeien naar een hoger bewustzijn.

 

meerdere planeten time lines