Creëer een positieve energie in je leefruimte met een orgonite piramide

Orgonite piramides zijn door mijzelf gemaakte kunstvoorwerpen die bestaan uit een combinatie van organisch materiaal, zoals hars, edelstenen en metalen. Het totaal hiervan werkt samen om de energie in de omgeving te transformeren en in balans te brengen. Orgonite is gebaseerd op het concept van orgone energie, ontwikkeld door Dr. Wilhelm Reich, en het wordt verondersteld negatieve energie om te zetten in positieve energie.

Veel mensen hebben al een orgonite piramide gekocht om hun welzijn te bevorderen. Ben je dol op edelstenen dan is orgonite ook perfect voor jou. Ook is de werking van orgonite nog sterker dan je gewendt bent van gewone edelstenen. De kristallen in de piramide kunnen helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het creëren van een gevoel van harmonie.

Mensen merken vaak een verhoogd gevoel van kalmte, helderheid en evenwicht op wanneer ze een orgonite piramide in hun leefruimte hebben.

Daarnaast kan een orgonite piramide bijdragen aan het creëren van een positieve sfeer in je leefruimte. Het wordt gezegd dat orgonite negatieve energieën neutraliseert en positieve energie bevordert. Dit kan helpen om een gevoel van vrede, sereniteit en positiviteit te creëren. Veel mensen ervaren een verbeterde stemming, een verhoogde vitaliteit en een gevoel van evenwicht wanneer ze een orgonite piramide in hun omgeving hebben.

 

positieve energie in orgonites