Hoe krijg je leiding vanuit je Hogere Zelf?

De Hogere Geest werkt subtiel, gebruikt wat handig is om jou te bereiken en geeft je synchroniciteiten.

 

Onthoud dat je je niet altijd bewust hoeft te zijn van wanneer je communicatie ontvangt van je hogere geest. Dit is niet altijd nodig. Bijvoorbeeld: Ik weet niet waarom ik linksaf ging in plaats van rechtsaf zoals gewoonlijk, maar toen ik linksaf ging, hoorde ik een gesprek dat me de informatie gaf die ik zo hard nodig had.

 

Hoe gebeurde dat? De Hogere Geest hoefde je waarschijnlijk alleen maar een subtiele impuls te geven met: "Ga linksaf," en dat was voldoende.  Je hoeft alleen de suggestie te gebruiken.

 

Als je altijd bewust zou zijn van deze leiding, zou je leven voortdurend onderbroken worden. Je zou snel tegen je Hogere Geest zeggen: "Kun je alsjeblieft ophouden en me mijn leven laten leven?"

 

Zie in dat je constant leiding en communicatie ontvangt van je Hogere Geest, zonder dat je dat altijd hoeft te beseffen.

 

De paradox is dat zodra je accepteert dat je niet elke boodschap van je Hogere Geest direct hoeft te herkennen, je waarschijnlijk meer open zult staan en bewuster zult worden van de zachte impulsen en boodschappen.