• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Met echt 24 karaats goud erin.

De piramide heeft een zijdeglans. Houdt u meer van zeer hoogglanzende piramides dan zijn de Nubische piramides geschikter.

De sneeuwkwarts  werkt in op het zevende chakra. Sneeuwkwarts helpt u bij het leren van uw levenslessen. U begrijpt eerder wat het u wil zeggen waardoor u beter kunt handelen. Het leert u zichzelf te ontdoen van te grote verantwoordelijkheden en plichten die niet bij uw ware aard horen. Het maakt u los van het slachtoffer bewustzijn en helpt om voor uzelf op te komen. Het geeft meer innerlijke wijsheid en u leert ernaar te luisteren. Als u naar uzelf luistert dan leeft u in vrede. Sneeuwkwarts geeft hoop en inzicht in moeilijke situaties. Lichamelijk werkt het goed voor het immuunsysteem.

Deze orgonite piramide is in de verhoudingen van de grote piramide van Giza. Het heeft de meest perfecte verhoudingen om de orgonite energie goed te laten doorstromen. De vorm zorgt dat deze orgonite piramide een soort antenne wordt die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De mooie energie harmoniseert en zorgt voor een verhoogde trillingsfrequentie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De xlarge orgonite piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij electrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. De boviswaarde is minimaal 800.000 Bovis, wat heel hoog is.

De basis is ongeveer 13 cm bij 13 cm, de hoogte is ongeveer 9 cm

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite Giza piramide xlarge 'Immuunsysteem'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 59,00€