• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

In de oude Egyptische kunst heeft het Horus-oog vele betekenissen, maar het was vooral een geliefd symbool dat werd gebruikt voor herstel bij ziekte en ongemak. Heel populair waren de amuletten van het Horus-oog, die dienden om te beschermen of iemand te voorzien van magische krachten.

Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen die erg spiritueel is. Hij bevordert spirituele vaardigheden, zoals verlichting, wijsheid, astraal reizen en geeft innerlijke vrede. Lapis werkt in op het zenuwstelsel door de geest helder te maken. Hij werkt ook mooi op het 5e chakra en verbetert de (eerlijke) communicatie. Zo worden relaties verbetert en kunt u meer uzelf zijn. Lapis lazuli heeft een goed effect op vriendschappen, familierelaties en liefdesrelaties. Fysiek werkt het op de keel, de schildklier en de stembanden. Goed bij stress, migraine, een 'vol hoofd', slaapproblemen, de oren en de bloeddruk.

Bergkristal heeft een pure en schoonmakende energie in zich. De steen werkt zuiverend, versterkend en vitaliserend. Het doet wat nodig is in een situatie. Het beschermt het aura tegen straling en zorgt dat het zelfgenezend vermogen gestimuleerd wordt. Bergkristal lost energetische blokkades op. Het maakt u en uw omgeving harmonieus en liefdevol. Het versterkt tevens de werking van andere edelstenen.

Rozekwarts heeft een milde en zachte werking. Het heelt het gekwetste hart van oude emoties. Het zorgt voor verbinding tussen u en de medemens. Het stimuleert creativiteit en fantasie. Een ideale steen voor kunstenaars. Fysiek werkt het op het hart en de longen. Het geeft u letterlijk en figuurlijk ademsruimte.

Met bladgoud.

De piramide is uitgevoerd in hoogglans.

De basis is  ongeveer 9 cm bij 9 cm, de hoogte is 10 cm.

Orgonite piramide medium 'Oog van Horus'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 39,00€