• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites
Maansteen is een edelsteen die perfect afgestemd is op de vrouwelijke energie. Het verbetert de hormonale werking en zorgt voor vruchtbaarheid en verhelpt menstruatieklachten. Versterkt het vrouwelijke bewustzijn. Het helpt om meer van jezelf te houden en geeft zelfvertrouwen. Geeft goede kansen in de liefde. Het bevordert de vrouwelijke intuïtie. Ook een goede steen bij anorexia omdat het het vrouwelijke bewustzijn positiever laat zijn. Het brengt mannen meer in contact met hun gevoelens.

Naast de algemene werking van maansteen hebben de verschillende soorten maansteen de volgende aanvullende eigenschappen: Beige en witte maansteen vertoont de algemene eigenschappen van maansteen. Deze stenen worden het vaakst gebruikt om de vruchtbaarheid te bevorderen en de zwangerschap, bevalling en borstvoeding te ondersteunen. De liefdevolle en voedende energie van groene maansteen stimuleert het hart chakra en bevordert compassie, liefde geven en ontvangen en emotionele balans. Grijze maansteen kan spirituele waarneming en spirituele communicatie versterken en kan ondersteunend werken bij mediumschap, divinatie en sjamanistisch werk. Regenboog maansteen werkt vooral op het spirituele vlak. Het biedt spirituele bescherming en stimuleert spirituele gaven, spirituele ontwikkeling en inzichtgevende en spirituele dromen. Fysiek heeft het een positieve werking op de schildklier. Roze maansteen maakt creatief.

De Sri Yantra is het allerheiligste symbool uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. Het is een eeuwenoud krachtsymbool. Het is een wiel met daarin een symbool dat is opgebouwd uit 9 driehoeken. Hieruit ontstat een complexe tekening met allemaal kleine driehoekjes. Elk driehoekje is onderdeel van het 9-voudige pad van inwijding dat naar het centrum leidt. Als u de volgende stap op het pad hebt gezet, dan gaat als het ware weer een poort of driehoek open.

Het heilige geometrie symbool Sri Yantra symbool beschermt goed tegen straling en electrosmog. Tevens opent het uw hart en laat het hartchakra volop stromen. Het creëert harmonie in het fysieke lichaam en zorgt voor een beter contact met uw innerlijk kind. Het brengt vrede, voorspoed, geluk en spiritueel bewustzijn.

Met bladgoud.

Een amulet geeft bescherming en brengt uw aura naar een hogere trillingsfrequentie om zo tot een hoger bewustzijnsniveau te komen. Met een hoger bewustzijnsniveau kunt u een mooier en gelukkiger leven creëren. U ervaart meer liefde, stroming (flow) en overvloed in het leven. Ook begrijpt u beter waarom bepaalde dingen op uw pad komen en hoe u daar mee om kunt gaan.

De amuletten zijn gemaakt van een licht materiaal zodat het een groot draagcomfort geeft. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor het materiaal, dan kunt u het beste de amulet op uw kleding dragen.

Net als met edelstenen kan het zijn dat, op het moment dat u de amulet niet meer nodig heeft, u de amulet nergens meer kunt vinden of dat hij kapot gaat. Dit is het teken dat deze edelsteen of amulet zijn werk heeft gedaan. De diameter is ongeveer 5 cm en de hoogte 1 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de orgonite. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat. De orgonite is ingesteld om uw overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

Orgonite amulet 'Sri Yantra Maansteen'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 29,95€