• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Carneool werkt aardend en activerend. Het geeft energie. Het geeft daadkracht en inspiratie. Een goede steen voor het eerste en tweede chakra. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen. Fysiek werkt het goed bij reuma en gewrichtsklachten en voor de benen en botten.

De diameter is ongeveer 2,8 cm.

Alle hangers zijn nikkelvrij, echter in zeldzame gevallen kunnen mensen toch een metaalallergie ontwikkelen. U kunt de hanger dan het beste op uw kleding dragen.

Net als met edelstenen kan het zijn dat, op het moment dat u de hanger niet meer nodig heeft, de hanger kapot gaat of dat u de hanger nergens meer kunt vinden. Dit is het teken dat deze edelsteen of orgonitehanger zijn werk heeft gedaan.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de edelstenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite ronde hanger 'Carneool'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 15,00€