• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

Het Flower of life heilige geometrie symbool oftewel de levensbloem is het symbool voor het ontstaan van alle leven en de schepping. Het is ook het symbool voor het eenheidsbewustzijn en legt een verbinding tussen de aardse en universele energie. Het gebruik van het symbool zorgt voor extra vitalisatie van uzelf en herstructureert de schadelijke energie van EMF straling naar een hoger en beter niveau.

Deze ronde anti wifi straling schijven kunt u op wifi router plaatsen om de straling om te buigen naar minder schadelijke straling. Het beïnvloedt de werking van uw wifi netwerk niet. De zwarte toermalijn en bergkristal in het orgonite mengsel werken samen optimaal om schadelijke elektromagnetische straling te transformeren naar een hoger en zuiverder trillingsgetal. Dit zorgt dat u zich minder belast en vermoeid voelt. Uiteraard is het het beste om zo min mogelijk gebruik te maken van mobiele apparatuur omdat ons lichaam moeilijk om kan gaan met deze onnatuurlijke stralingsbronnen.

De diameter is 7 cm en de dikte is ongeveer 1,7 cm.

Op de orgonite anti wifi straling schijven zijn symbolen aangebracht vanuit de heilige geometrie. Heilige geometrie is de blauwdruk van de creatie en ligt aan de oorsprong van alle materie. Alle natuurlijke vormen zijn terug te voeren op de heilige geometrie, van een DNA molecuul tot dennenappels en bloembladeren en alle levende wezens. Deze heilige vormen geven rust, heling en stimuleren het bewustwordingsproces.

Deze ronde anti wifi straling schijven zijn geschikt om op de wifi te leggen of naast een dect telefoon. Het beschermt een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter.

WIFI schijf medium 'Flower of life rood-lichtblauw'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 30,00€