• Alles zelf gemaakt
  • Gratis verzending vanaf 100€
  • Zeer krachtige orgonites

De orgonite bevat diverse gele en oranje edelstenen die chakra 2 en 3 ondersteunen.

Het tweede chakra staat voor het goed kunnen omgaan met emoties en seksualiteit. U kunt uw emoties uiten zonder te emotioneel te worden. U voelt verbondenheid met de mensen die direct om u heen zijn. Lichamelijk staat dit chakra voor de geslachtsdelen, de blaas, heupen en onderrug.

Het zonnevlechtchakra staat voor wilskracht, de kracht om te weten wat u wilt en ervoor te gaan. Het is het krachtcentrum en geeft levenskracht en doelgerichtheid. Lichamelijk is het verbonden met de maag, darmen en de stofwisseling.

Met 24 karaat goud en een echte bloem erin en een tree of life.

Iedere schedel heeft zijn eigen bewustzijn en geeft zijn eigen trillingsgetal door. Door samen te werken met een kristallen schedel komen er diverse processen en transformaties in de hoeder van de schedel op gang. Een schedel brengt beelden, liefde, healing en kennis over. Het werkt voor zowel de hoeder als voor het grotere geheel van mens, planeet en dier. Belangrijk is dat de schedel je aanspreekt, dat betekent dat er een klik is tussen jou en de schedel.

De afmetingen zijn 9 cm, bij 6 cm bij 9 cm.

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

De orgonites worden door mij persoonlijk gemaakt. Tijdens het maken werk ik geïnspireerd (In-Spirit) samen met mijn Gidsen, de Engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat.

Orgonite kristallen schedel 'Chakra 2 en 3'

  • Beschikbaarheid: 1
  • 85,00€