Om ervoor te zorgen dat uw orgonite in optimale staat blijft, raadt ik aan om enkele richtlijnen te volgen. Ten eerste is het belangrijk om uw orgonite niet bloot te stellen aan direct zonlicht. Langdurige blootstelling aan de zon kan ervoor zorgen dat de kleuren van de orgonite vervagen. Daarom is het verstandig om uw orgonite op een plek te plaatsen waar het niet direct wordt blootgesteld aan zonlicht.

Daarnaast adviseer ik u de orgonite niet in de buurt van een warmtebron te plaatsen. Blootstelling aan overmatige hitte kan de orgonite vervormen. Het is dus het beste om uw orgonite uit de buurt te houden van kachels, open haarden, radiatoren of andere warmtebronnen.

Het is ook raadzaam om uw orgonite regelmatig schoon te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het voorzichtig af te nemen met een zachte doek of een licht vochtige doek. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de orgonite kunnen beschadigen. Een milde zeepoplossing kan in sommige gevallen worden gebruikt, maar zorg ervoor dat u de orgonite daarna goed droogt.

Gebruik ook geen schurende voorwerpen zoals groffe schoonmaakdoekjes op de orgonites.

hoe verzorg je een orgonite priamide