Mensen gebruiken unakiet graag, omdat het de kleuren van het hart in zich verenigt, en zeer behulpzaam kan zijn bij het uitlijnen en harmoniseren van de chakra’s.

Unakiet hoort vanwege de kleuren roze en groen bij het hartchakra, de thymus en het basischakra. Het gesteente harmoniseert de chakra’s van basischakra tot en met hartchakra. En vervolgens worden ook de hogere chakra’s geharmoniseerd. Daarnaast is het een fantastische steen voor het oplossen van energetische blokkades. Unakiet werkt in op het hart, de bloedsomloop en de vaten. Door een betere doorstroming zijn handen en voeten minder koud en worden gewrichten soepeler. Een zachte massage met unakiet helpt bij pijnlijke gewrichten en reumatische klachten.

Unakiet helpt voedingsstoffen beter uit voedsel op te nemen.

Uitgeputte bijnieren krijgen vernieuwde energie. Unakiet is daarom een goede steen bij stress en burn-out, en bij uitputting na ziekte. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd en je gezondheid krijgt een opkikker. Unakiet ondersteunt het hormoonstelsel, en met name de hormonen die bij de geslachtsorganen horen.

Het gesteente verbetert de vruchtbaarheid en helpt bij problemen rond menstruatie en zwangerschap.

Zelf gebruik ik unakiet graag in orgonite piramides. De kleurschakeringen geven de edelsteen een mooie aanblik waar je naar blijft kijken.

#orgonite #orgonitepiramide #orgoniteoplaadschijf #orgonites #orgonitepyramid #orgonitewebshop #orgonitehaarlem #edelstenen #kristallen #handgemaakteorgonites  #resinart #www.orgonitehealing.nl #unakiet

unaliet edelstenen kopen mooie kleuren