Er bestaat een app, de Triple Flame. Het zal je helpen bij het cultiveren van vrede, het pauzeren in stilte en gewoon die open ruimtes geven, zodat dingen kunnen landen of binnenkomen. Als je jezelf ruimte en pauze geeft, kunnen er veel wonderen en magie gebeuren. Je kunt deze app downloaden in de app store en instellen dat deze elk uur komt, of je kunt beslissen wanneer je een melding op je telefoon wilt ontvangen om je te vertellen dat het tijd is om te pauzeren.

 

Richard Rudd is de schepper van het Gene Keys systeem. Hij beschouwt de Gene Keys als levende wijsheid, als onderwijzingen om te overdenken, te overpeinzen en toe te passen in je dagelijkse leven.

Als je ze één voor één toestaat om binnenin je te borrelen, zullen je problemen beginnen weg te vallen en zul je jezelf in een nieuw en helderder leven vinden.

 

De Gene Keys staan gelijk aan de Human design poorten (gates), die gelijkstaan aan de hexagrammen. De 64 poorten in Human Design, die corresponderen met de 64 hexagrammen in de I Ching.

Human Design werd ontwikkeld door Ra Uru Hu, ook bekend als Ra. Ra Uru Hu kreeg naar eigen zeggen in 1987 een mystieke ervaring, waarin hij beweerde dat hij de kennis van Human Design rechtstreeks ontving tijdens een periode van acht dagen en nachten. Deze openbaring vormde de basis voor het Human Design-systeem, dat een combinatie is van astrologie, I Tjing, Kabbalah, chakrakennis en kwantummechanica. Ra Uru Hu heeft zijn inzichten en kennis vervolgens met anderen gedeeld en Human Design is sindsdien gegroeid als een persoonlijkheidstool en zelfontwikkelingsmethode.

 

Rudd introduceert gewoon een nieuwe manier om ze te beschrijven, en hij heeft ook de frequentiebanden toegevoegd die Ra niet heeft voor elk van de poorten. Ra heeft gewoon een naam van de poort, een beschrijving van de poort. Rudd geeft ons iets om naar te streven, om naar toe te groeien. We hebben een schaduw, een gave en een siddhi. De benadering van de Gene Keys is de kunst van contemplatie.

 

We hebben ook een profiel,  het Gene Keys profiel. En we hebben ook het gouden pad. Het gouden pad zijn de sequenties die je volgt in dit profiel, stap voor stap. We noemen het soms het hologenetisch profiel. Als je bekend bent met de Gene Keys, zie je dat ze bijna als wormgaten zijn. Je gaat naar een sfeer en die sfeer kan alles openen wat het hele profiel voor je opent. Dus het is hologenetisch. Het zijn als holons in holons, of delen in delen, en het is het microkosmos van het macrokosmos. Dus het maakt eigenlijk niet uit waar je begint en waar je eindigt, omdat het allemaal gewoon opent op die hologenetische manier.

 

Zoals we eerder bespraken, zijn deze verbonden met je DNA. Dus wanneer je begint na te denken over deze dingen, wanneer je deze dingen binnenin je laat sudderen, begin je sommige dingen te ontrafelen. En wanneer je begint te werken met de schaduwen, transformeer je je DNA en ontgrendel je licht in je wezen. Wanneer je dat doet, ontgrendel je ook reservoirs van vastgehouden energie. Dus je krijgt meer energie, en meer licht keert terug naar je wezen, naar je vat, naar je heelheid.

 

Ermee bezig zijn zal op DNA-niveau iets doen, zoals lezen of er gewoon over praten met iemand anders, omdat je bewustzijn en aandacht eraan geeft, zal het zich uitbreiden in je leven. En vaak breidt het zich uit in je leven. Als je je bewustzijn erop richt, manifesteer je het overal.

 

Als we het hebben over contemplatie, bevinden we ons een beetje tussen concentratie en meditatie. Richard Rudd gelooft dat contemplatie, onderzoek, zachtheid en geduld belangrijk zijn terwijl je bezig bent met je reis met de Gene Keys.